Wandkast Nolan


Stoer en subtiel model met veel opties

Strak design met een tijdloze look, dat is de Nolan wandkast.

• Kan geheel op maat worden gemaakt.

Stoer en toch subtiel. Perfect voor in ieder interieur. Stel uw persoonlijke items tentoon in deze prachtige wandkast. De open en gesloten vakken bieden een spannend contrast en veel opbergruimte. Deze maatwerkkast is volledig in te delen naar wens dankzij de ruime keuze-opties die deze kast biedt. Zo is er keuze uit open en gesloten vakken. Hierdoor ontstaat er de perfecte harmonie tussen opbergruimte en ruimte om uw decoratie in kwijt te kunnen. 

Materialen van hoge kwaliteit, uitgesproken en krachtig. Kies uw favoriete houtsoort en kleur met uw eigen afwerking: glad of geborsteld hout. Maak deze kast helemaal tot uw eigen unieke meubelstuk. Voor het onderstel is er keuze uit een metalen frame (met 6 verschillende kleur opties) of een zwevende plint. Dankzij de ruime keuzemogelijkheden maakt u de Nolan serie helemaal eigen. 

Bekijk 
hier meer van de collecties van Hofstede Raanhuis.

Hofstede Raanhuis
De collectie van Hofstede Raanhuis bestaat uit een uitgebreid aanbod van zitmeubelen en houtcollecties. De collectie van Hofstede Raanhuis staat voor eigentijd, inspirerend en sfeervol. Hofstede Raanhuis is een van de weinige fabrikanten met vele maatwerkmogelijkheden en ruimte voor individuele wensen binnen de standaardcollectie. Gecombineerd met de productie in eigen fabrieken biedt Hofstede Raanhuis hoogwaardige meubelen die naar eigen wens gemaakt kunnen worden.

Prijs vanaf: 120x40x238 cm

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Wandkast Nolan

Wandkast Nolan