Shelfmate


Een uniek opberg systeem van gerecycled teakhout.

Met de SHELFMATE collectie van D-Bodhi ontwerp je met gemak jouw eigen wanddecoratie door wandplanken van verschillende groottes en afwerkingen met elkaar te combineren. Het is een flexibel systeem waardoor het op elke muur past: in de keuken voor bijvoorbeeld je voorraadpotten of wijnglazen, in je woonkamer voor je nieuwe woonaccessoires of in je slaapkamer of studeerkamer. Door leuke of functionele objecten en accessoires op de SHELFMATE tentoon te stellen, geef je je interieur een hele nieuwe look!

Bekijk hier meer van de collectie van DTP Interiors

DTP Interiors
DTP Interiors is de groothandel van twee unieke Nederlandse merken in Interieur & Wonen. Namelijk DTP Home en Must Living. 

De Collectie van DTP Home bied sinds 2006 een brede variatie basics die zowel tijdloos als vernieuwend zijn. In hun duurzame en avontuurlijke assortiment geeft DTP gebruikt hout een nieuw leven. In 2019 zijn al hun collecties samengebracht onder de naam DTP Home.

Het assortiment van Must Living brengt je Interieur helemaal tot leven met het lifestyle concept. Een heerlijke collectie leuke authentieke woonspullen met een vleugje feel good. Een echte MUST in elk interieur.
 

Vanaf 65,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Shelfmate

Shelfmate