Wandsysteem Aurora


Maatwerk wandsysteem bestaande uit verschillende meubelen.

Een collectie met een rank en zwevend uiterlijk en een uitgesproken karakter; dat is de collectie Aurora. Deze collectie heeft een aantal bijzondere kenmerken;
  • De wanden zijn in verstek geplaatst
  • De verfijnde afronding en de unieke geïntegreerde grepen in de deuren en laden 
  • Het wandsysteem is (optioneel) uitgerust met sfeerhaard. 
De collectie Aurora heeft veel mogelijkheden, diverse indelingen, meerdere maatvoeringen, vier soorten pootjes en de optie tot een hangend meubel. U kunt kiezen uit de verschillende BKS afwerkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een geschraapt bovenblad. Aurora wordt gemaakt van massief geselecteerd eikenhout (uitgezonderd de achterwanden en ladebodems). Dit hout heeft een rustige uitstraling en heeft een beperkt aantal kleine noesten.

De opstelling is helemaal aan u om te bedenken. Werkelijk alle delen van deze collectie kunnen op maat vervaardigd worden. Het wandsysteem is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Bekijk hier meer van de collectie van BKS Meubelen.

BKS Meubelen 
BKS meubelen in Staphorst is een betrouwbare en toonaangevende leverancier van eikenhouten meubelen. BKS werkt met massief hout van duurzame kwaliteit. Doorgaans werken ze met massief Frans eikenhout, welke ze zelf ruw inkopen in de beste gebieden van Frankrijk.Vandaag de dag heeft BKS een uitgebreide standaardcollectie verschillend in vormgeving en stijl, van modern tot klassiek. Ook hebben ze een grote maatwerkafdeling, waar ieder meubel volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt wordt.  

Prijs vanaf:
  • TV meubel (125x43x30cm) 
  • Middel hoge kast (50x29x80cm)
  • Opbergelement verticaal (30x29x80cm)


Prijs op aanvraag (maatwerk)
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Wandsysteem Aurora

Wandsysteem Aurora