Barstoel Mood


Moderne barstoel, volledig te personaliseren.

Deze moderne barstoel van het bekende merk Mobitec is niet alleen mooi om te zien, maar zit ook nog eens goed. Dit heeft de stoel mede te danken aan de kleine maar effectieve rugleuning die veel steun bied in uw onderrug. 

De barstoel is verkrijgbaar in twee hoogtes zodat deze zowel aan een bar als een counter tot hun recht kunnen komen. 
  • 65 cm zithoogte
  • 82 cm zithoogte
Daarnaast is er voor de zitting keuze uit eindeloos veel mooie stoffen in alle kleuren en unieke texturen. Combineer uw favoriete stof met de perfecte kleur voor het houten onderstel en de stoel sluit perfect aan in uw interieur. De poten zijn verkrijgbaar in beuken-, eiken, en notenhout. 

Om de barstoel extra functioneel te maken is hij eventueel verkrijgbaar met een draaibare zitting. Zo stapt u nog makkelijker in en uit uw nieuwe stoel! 

Bekijk hier meer van de Bolero collectie van Mobitec.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.     

Vanaf 375,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Barstoel Mood

Barstoel Mood