Aero


De Aero stoelen serie van Mobitec is zeer uitgebreid,

De Aero stoelen serie van Mobitec is zeer uitgebreid, er zijn modellen met diverse zithoogtes, Breedtes, dicht of open gestofferd, armstoelen etc...
Al deze modellen zijn leverbaar in Beuken, Eiken of Noten hout, plus als bekleding kunt u een keuze maken uit een zeer uitgebreide collectie stoffen, leder of kunstleder.

Klik hier om meer van de collecties van Mobitec te bekijken.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst. 
 

Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Aero

Aero