Eetkamerfauteuil Amy


Prachtige romantische eetkamerfauteuil

Ontworpen om heerlijk te dineren en vervolgens ruim na te tafelen. De Amy eetkamerfauteuil wordt geheel naar wens gemaakt. Zo is de stoel te personaliseren met een keus uit meer dan 130 meubelstoffen, bronzen of chromen nagels, vier verschillende grepen en diverse pootkleuren. Deze eetkamerfauteuil met karakteristieke armleuningen en prachtig capitonnage is een sieraad voor elk interieur.

Bekijk hier meer van de collectie van UrbanSofa.

UrbanSofa
UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit! De banken van UrbanSofa worden uitsluitend geproduceerd uit hoogwaardige materialen. Zo wordt het frame gemaakt van massief beukenhout, gebruiken ze alleen stalen nosag binnenvering en vullen ze de zitting standaard met de allerbeste kwaliteit HR koudschuim. Daarnaast stellen ze de stoffencollectie met veel zorg samen. Voordat een stof in het stalenboeken terecht komt wordt deze uitgebreid getest.    

De UrbanSofa stofcollectie bestaat uit meer dan 130 eigentijdse stoffen en 16 lederkleuren. Met veel zorg door de designafdeling samengesteld uit de beste kwaliteit meubelstoffen. Door het ruime aanbod en de grote verscheidenheid slaagt u voor iedere stijl en elk interieur. 

Vanaf 289,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerfauteuil Amy

Eetkamerfauteuil Amy