Eetkamerstoel Andrew


Vintage Velvet eetkamerstoel Andrew met een rijke uitstraling.

Eetkamerstoel Andrew is een leuke vintage stoel met een velvet bekleding. De bekleding zorgt voor een rijke uitstraling. 
De stoel is tevens verkrijgbaar in een barkruk uitvoering en in de volgende kleuren:
  • Green Velvet
  • Petrol Blue Velvet
Bekijk hier meer van de collectie van Versmissen. 

Versmissen 
Versmissen Furniture & Decoration is een tweede generatie-familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring. Ze verstaan de kunst van het combineren als geen ander. Authentiek en klassiek, puur en natuurlijk, ruw en industrieel, elke combinatie is een begin van iets nieuws, iets persoonlijks en eigens. Versmissen Furniture & Decoration heeft alles in huis om dingen samen te laten komen, zodat voor elke gebruiker een omgeving wordt gecreëerd waarin hij of zij zich helemaal thuisvoelt.

Uniek en origineel
Doordat Versmissen Furniture & Decoration die unieke en originele items aan kan bieden die een inrichting of project onderscheidend en compleet maken, bekleedt het bedrijf een krachtige positie in de markt. 

Persoonlijk karakter
De inspiratie voor de collectie komt voort uit de wens om interieurs te creëren waarin verschillende culturen en stijlen samengaan. De vele reizen van de ondernemers, het internet en de globalisering van culturen leidden tot een eclectische collectie met een persoonlijk karakter. Klassieke, retro en moderne meubelstukken werden in een nieuw jasje gestoken, waarmee nieuwe hedendaagse stijl is ontstaan die heel eigen voelt.     

Vanaf 345,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Andrew

Eetkamerstoel Andrew