Eetkamerstoel Aura


Droom weg op uw Aura stoel...

De zeer eenvoudige lijnen en het functionele karakter laten ruimte voor de essentie: het zitcomfort. De gewatteerde rug nodigt uit tot ontspanning. De kegelvormige poten, in hout of metaal, zorgen voor een subtiel vleugje elegantie. 

Kies zelf de uitvoering (met arm/zonder arm), bekleding en de kleur van de poten voor een unieke eetkamerstoel die perfect aansluit op uw interieurwensen. 

Klik hier om meer van de collecties van Mobitec te bekijken.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.     

Vanaf 275,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Aura

Eetkamerstoel Aura