Eetkamerstoel Bolero


Comfortabel, 'cosy' & draaibaar

Bolero is een verzameling stoelen met dynamische lijnen die u kunt gebruiken om ruimte te creëren. De collectie is verkrijgbaar in dus een eetkamerstoel, poefs en kleine fauteuils met standaard rugleuning of een een hoge rugleuning, in fauteuil versies met een of twee zitplaatsen én altijd met optimaal zitcomfort. 

De eetkamerstoel kan in eindeloos veel kleuren stoffen en leer bekleed worden zodat de fauteuil perfect in uw interieur past. De fauteuil is ook draaibaar, wat zorgt voor dat extra beetje luxe en comfort.

Afmetingen: 55cm (L) x 80cm (H) x 59cm (B)Bekijk hier meer van de collectie van Mobitec.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.     

Vanaf 379,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Bolero

Eetkamerstoel Bolero