Eetkamerstoel Cambria XL


Luxe eetkamerstoel met uitstekend ergonomisch comfort

Deze zeer comfortabele stoel is geïnspireerd op de prachtige bloem en orchideesoort Cambria, en leent zich uitstekend om lang na te tafelen. Een luxe stoel met een mooie ranke lijn aan de buitenkant en een zachte uitnodigende binnenkant. 

In combinatie met een gepoedercoate stalen frame ontstaat er een mooi contrast tussen elegantie en stoere luxe. De elegante rondingen onder in de kuip zijn bewerkstelligd door het toepassen van geavanceerde inschuimtechnieken. Deze zeer duurzame techniek realiseert een lichter gewicht stoel en waarborgt de hoogt mogelijke kwaliteit. Mede is hierdoor een beter ergonomisch comfort ontstaan. 

Omdat de Cambria leverbaar is in veel verschillende kleuren en materialen kan haar uitstraling volledig aan uw interieur worden aangepast. Het comfortabele binnenkussen is uitneembaar, welke als de tijd erom vraagt ook weer vervangen kan worden. Deze stoel staat bovendien niet alleen prachtig aan de ettafel, maar zit ook dusdanig comfortabel dat je er een lange dag op kunt werken. 
  • Veel keuze uit stoffen en leer
  • Duo stoffering mogelijk 
  • 3 verschillende onderstellen 
  • Ook variant met lagere rug verkrijgbaar
  • Ook als fauteuil verkrijgbaar 
Bekijk hier meer van de collectie van Qliv.

Luxueus maar ingetogen
Qliv is een jong, dynamisch, Nederlands merk, gevestigd in  Amsterdam. Qliv heeft het verlangen om duurzame en hoogwaardige ontwerpen te lanceren waar andere mensen blij van worden. 

Kwaliteit
Om kwaliteit te waarborgen, werkt het team van Qliv samen met gerenommeerde ontwerpers en vindt de gehele productie plaats in Nederland.

Ruime mogelijkheden
De modellen van Qliv kennen ieder prachtige design kenmerken en zullen zich dan ook altijd onderscheiden van andere ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos.  

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Cambria XL

Eetkamerstoel Cambria XL