Eetkamerstoel Cosy


Bijzondere eetkamerstoel voor de designliefhebber

Eetkamerstoel Cosy is de perfecte stoel als u houdt van gewaagd design. De speelse details op de rugleuning van de stoel zorgen ervoor dat de eetkamerstoel en ware eyecatcher is (ook zonder deze details verkrijgbaar). De stoel is verkrijgbaar met én zonder arm. Verder is er keuze uit honderden stoffen en kunnen ook de poten worden geproduceerd in een kleur naar keuze. Cosy is ook verkrijgbaar als eetkamerbank. 

Klik hier om meer van de collecties van Mobitec te bekijken.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.
 

Vanaf 309,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Cosy

Eetkamerstoel Cosy