Eetkamerstoel Fly zonder arm


Prachig gevormde eetkamerstoel met een heerlijk comfort

Het design van de eetkamerstoel Fly kenmerkt zich door de sterke, grafische lijn van de achterpoot. Deze lijn springt als een roofdier naar voren en vormt ook een onderdeel van de rug. Het comfort van deze eetkamerstoel ontstaat voor een belangrijk deel door de vorm van de rug, die de ronding van uw rug omvat en ondersteunt. Zo wordt de sterke vorm ook onderdeel van de functie van de stoel. 

De stoel kan gestoffeerd worden in eindeloos veel kleuren. Dit kan zelf met een combinatie van stof en leer. Het onderstel kan ook aangepast worden: met of zonder wieltjes.

De stoel is zowel met als zonder armleuning verkrijgbaar. 

Afmetingen:

Breedte: 52 cm
Diepte: 59 cm
Hoogte: 88 cm
Zitdiepte: 47 cm
Zithoogte: 49 cm

Bekijk hier meer van de collectie van Bree's New World. 

Bree's New World
Bree’s New World, trendsetter in design meubels van eigentijds en gedurfd ontwerp. Sinds jaar en dag ontwikkelen de zogenaamde Furniture Composers van Bree’s New World een zeer uiteenlopende collectie design meubelen bestaande uit eetkamerstoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, fauteuils, banken en kasten. Voor liefhebbers van een strak en modern meubelinterieur heeft Bree’s New World vast en zeker een model in huis dat bij u past.

Vanaf 325,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Fly zonder arm

Eetkamerstoel Fly zonder arm