Eetkamerstoel Lunar


Een halve maan, gevormd met een zachte schelp

De Lunar eetkamerstoel is een plaatje om naar te kijken. Het team van KFF is er in geslaagd om een stijlvol, toch alledaags model te creëren met slechts 4 elementen. De ronde stevig gestoffeerde zitting vormt een comfortabele kuip. Het 4 potige frame vangt de rugleuning op, welke gevormd is als een halve maan. De rug is gemaakt van flexibel materiaal om extra comfort te genereren. Daarnaast is de rug een echte eyecatcher omdat deze in een contrasterende kleur gestoffeerd kan worden. Het rugkussen zorgt voor het puntje op de i wat het comfort betreft, en kan wederom in een andere stof of leersoort bekleed worden. Zo composeert u als het ware uw eigen Lunar stoel zodat deze perfect op uw wensen en karakter aansluit. 

Deze 4 elementen vormen samen een stoel met een sterk karakter en een jeugdige uitstraling, Een echte eye-catcher die u iedere dag opnieuw zal verrassen.
  • Keuze uit verschillende stoffen en leer
  • Frame kan in meerdere kleuren 
  • Ga voor een contrasterende bekleding
  • Afmetingen: Zie foto's 
Bekijk hier meer van de collectie van KFF.

Made in Germany sinds 1984
Internationaal denken en lokaal produceren is voor KFF geen lege belofte, maar hun dagelijkse bezigheid. Voor meer dan 35 jaar is KFF bezig met samenwerkingen met dealers, leveranciers en hun medewerkers. Hier vindt het bedrijf zijn kwaliteit in. De ontwerpen van KFF worden binnen het bedrijf gecreëerd, maar af en toe halen zij een internationale gast- designer binnen om de collectie verder dan de lokale horizon te brengen.
 

 Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Lunar

Eetkamerstoel Lunar