Eetkamerstoel Margaux met arm


Comfortabel en luxueus

Met Margaux wilde Mobitec vooral de nadruk leggen op comfort, op het luxueuse, zelfs vanuit visueel oogpunt. 
Vandaar dit metalen sierstaafje die de bekleding samentrekt en daarmee kleine plooien achterlaat. Bij de modellen met metalen onderstel is dit staafje in dezelfde kleur als de poten. Bij de modellen met houten onderstel daarentegen is het aan u om te kiezen tussen een tiental mogelijke tinten.

De eventuele armleuningen  zijn zo ontwikkeld dat ze loodrecht staan en niet afbuigen naar buiten zoals in de andere collecties van Mobitec, Dit betekent meer plaats aan tafel doordat er genoeg bewegingsruimte is rondom de stoel.

Margaux is beschikbaar in een eenvoudige Bicolor-versie (combinatie van 2 kleuren in dezelfde stoffen of kunstlederen bekleding) of in een Bi-materiaalversie.

Wat de afwerking Bi-materiaal betreft, krijgt u 2 mogelijkheden: de combinatie met het kunstleder Gazelle is beschikbaar in 10 tinten (van ivoorwit tot zwart) of de combinatie met het kunstleder Sotega. Deze laatste heeft een sterkere textuur en is afwasbaar met water.

Klik hier om meer te bekijken van de collectie van Mobitec.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.

Vanaf 379,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Margaux met arm

Eetkamerstoel Margaux met arm