Eetkamerstoel Neo


Een stijlvolle eetkamer stoel met armen.

Blaas nieuwe energie in uw interieur met deze stijlvolle, scandinavische Neo-stoel. Deze eetkamerstoel zorgt gegarandeerd voor urenlang comfortabel tafelen. Door diverse lagen schuim in de zitting krijgt de stoel een royaal, rond design. Het eikenhout onderstel geeft een frisste twist aan de neo maar de poten kunnen ook worden uitgevoerd in andere soorten hout: 
  • Beuk
  • Eik
  • Notelaar
U kunt de stoel personaliseren met een stof of kunstleder naar keuze: de mogelijkheden zijn eindeloos. 
Wat de stoel uniek maat, is dat je de zitting en rugleuning kunt laten bekleden in verschillende stoffen. 

Klik hier voor meer van de collectie van Mobitec. 
 
Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.


Vanaf 419,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Neo

Eetkamerstoel Neo