Eetkamerstoel Saga


Comfortabele eetkamerstoel met royale rondingen en veel opties

Eetkamerstoel Saga van Mobitec is een van de nieuwste toevoegingen aan onze eetkamerstoelen. De comfortabele zachte kuip nodigt uit om in te gaan zitten. Daarnaast past de Saga met zijn klassieke design en royale rondingen moeiteloos in ieder hedendaags interieur of professionele ruimtes. De omhullende rugleuning en met schuim gevoerde nosag-veren zorgen voor optimale rug- en lendensteun.

De stoel kunt u naar wens personaliseren. Zo kunt u zelf kiezen welke stof (combinatie) u kiest, welk onderstel u aan de Saga kuip toevoegt, en of u de stoel draaibaar wenst of niet. 
  • Keuze uit veel stoffen en leer
  • Duo stoffering mogelijk
  • Verschillende houten onderstellen (beuken, eiken of noten)
  • Verschillende metalen onderstellen
  • Draaibaar of vast
  • Met armleuning of zonder
Afmetingen: 59x84x60 cm

Bekijk hier meer van de collectie van Mobitec.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.

Vanaf 399,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Saga

Eetkamerstoel Saga