Eetkamerstoel Shannah hoge rug


De Shanna stoelen serie bestaat uit vele stoelen met verschillende rughoogtes.

De Shanna stoelen serie bestaat uit vele stoelen, armstoelen met 2 verschillende rugleuning hoogtes. Zeer comfortabele stoel Shanna is standaard voorzien van een interieurvering, leverbaar in 2 verschillende rugleuninghoogtes. Verkrijgbaar met en zonder armleuning. Keuze uit 3 verschillende houtsoorten, Beuken, Eiken of massief Noten hout.
De bekleding is mogelijk in een zeer uitgebreide collectie stof, kunstleder of leder.

Klik hier om meer van de collecties van Mobitec te bekijken.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.   
 

Vanaf 239,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamerstoel Shannah hoge rug

Eetkamerstoel Shannah hoge rug