Draaifauteuil Petit Fleur


Design fauteuil met een draaifunctie.

Draaifauteuil Petit Fleur van Papadatos is ontworpen door de Griekse architect en designer Jacopo Giagnoni. Het ontwerp van de fleur is geïnspireerd door de organische vorm van een tulp. Dit is mooi terug te vinden in de ronde, gebogen zitting rugleuning. 

De Petit Fleur is voorzien van een draaifunctie met return memory. Dat houdt in dat de stoel weer terug draait naar zijn originele positie. De fauteuil is verkrijgbaar in veel prachtige Italiaanse stoffen die stuk voor stuk een unieke look aan de fauteuil kunnen geven. De fauteuil kan ook in mooi leer bekleed worden. Daarnaast is het mogelijk om het sierkussen eventueel in een andere stof of leersoort te bekleden voor een mooi en passend contrast. 

Afmetingen: Zie lijntekening bij de foto's

Bekijk hier meer van Papadatos.

Papadatos
De collectie van Papadatos bestaat uit diverse elementenbanken, fauteuils, eetkamerstoelen en tafels met een voortreffelijke kwaliteit en een prachtige afwerking. De filosofie is dat er een balans moet zijn tussen eenvoud en eerlijkheid, zodat de ontwerpen kunnen blijven groeien in de steeds veranderende wereld om ons heen.   
 

Prijs op aavraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Draaifauteuil Petit Fleur

Draaifauteuil Petit Fleur