Fauteuil Legendary


De fauteuil met legendarisch zitcomfort.

Draaifauteuil Legendary van Bree's New World valt in eerste instantie op door zijn organische design en ruim gevulde, uitnodigende stoffering. Maak de Legendary helemaal eigen door te kiezen voor een opvallende (bi) stoffering. Kies voor leder aan de achterkant en stof aan de binnenkant, of volledig leder/stof. 

Toch is het uiterlijk niet de voornaamste eigenschap waar deze fauteuil in uitblinkt. Het fantastische zitcomfort van de Legendary is na eindeloos veel aanpassingen, onderzoek naar de juiste hoek voor de kuip en spelen met de dikte van het schuim in de zitting een fauteuil met perfect zitcomfort. 
  • Perfect zitcomfort
  • Veel mogelijk met stofferen
  • Draaivoet
  • Zwarte poot, 4- of 5-teens
Fauteuil Legenday is een eerbetoon aan de in 2019 overleden vader van de Bree's New World directeur Leen van Bree die tot zijn 91e levensjaar actief is geweest voor het mooie bedrijf Bree's New World. 

Klik hier voor meer van Bree's New World 

Bree's New World
Bree’s New World, trendsetter in design meubels van eigentijds en gedurfd ontwerp. Sinds jaar en dag ontwikkelen de zogenaamde Furniture Composers van Bree’s New World een zeer uiteenlopende collectie design meubelen bestaande uit eetkamerstoelen, barkrukken, eettafels, salontafels, bijzettafels, fauteuils, banken en kasten. Voor liefhebbers van een strak en modern meubelinterieur heeft Bree’s New World vast en zeker een model in huis dat bij u past. 

Vanaf 1215,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Fauteuil Legendary

Fauteuil Legendary