Fauteuil Lena


Comfortabele fauteuil die mooie te combineren is met de rest van de Lena-reeks!

De Lena-collectie van Mobitec staat garant voor een reeks complementaire stoelen. Verkrijgbaar in meerdere varianten! Zo kunt u van uw interieur of professionele ruimte één samenhangend geheel maken! Lena laat zich enerzijds opmerken door de gebogen en open rugleuning. Anderzijds zorgt een speciaal ontwikkelde schuimcombinatie voor een comfortniveau om u tegen te zeggen.

Alle info op een rij:
  • Verkrijgbaar als fauteuil, barstoel én eetkamerstoel!
  • Poten verkrijgbaar in massief beuken, eiken of notelaar. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
  • Verkrijgbaar in veel stoffen en leren
  • Bekijk de foto's voor meer detail en opheldering
Bekijk hier meer van de collectie van Mobitec.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.


Vanaf 519,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Fauteuil Lena

Fauteuil Lena