Fauteuil Thalia Longchair


Fauteuil Thalia met longchair is meer dan een eenvoudige zetel

Fauteuil Thalia is de perfecte fauteuil wanneer u op zoek bent naar een comfortabele en multi-inzetbare fauteuil. De fauteuil kent ultiem comfort, en dankzij zijn organische lijnen en zachte zitting is de Thalia meer dan enkel een fauteuil. Kies er zelf voor of u op de korte zitting plaatsneemt, of een kwartslag draait en geniet van de longchair. 

Het delicate ontwerp van de kuip, in combinatie met het houten frame geeft de fauteuil een warme en uitnodigende uitstraling. 
  • Keuze uit veel stoffen en leer
  • Houten pootjes in beuken, eiken of noten
  • Longchair links of rechts
  • Ook als gewone fauteuil verkrijgbaar
  • Ook als klein bankje verkrijgbaar
  • Ook als poef verkrijgbaar 
Bekijk hier meer van de collectie van Mobitec.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.

 

Vanaf 799,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Fauteuil Thalia Longchair

Fauteuil Thalia Longchair