Fauteuil the Reader


Een unieke fauteuil die gemakkelijk te combineren is in elk interieur.

De Reader is ontworpen als een plek om je lichaam te laten wegzinken en te ontspannen. De unieke gebogen schaal van de stoel is geinspireerd op traditionele Deense handwerktechnieken en helpt omgevingsgeluid te verminderen en biedt een plaats van beschutting en reflectie. Met zijn lichte votm en gedurfde organische rondingen is The Reader een opvallend designstuk in elke omgeving en precies goed om te genieten van een goed boek of een boeiend gesprek. 

De Reader is verkrijgbaar in eiken, donker eiken en zwart eiken in vier zorgvuldig geselecteerde kleuren van het 100% gerecyclede Horizons-textiel. De fauteuil heeft verwisselbare bekleding, wat betekent dat u de bekleding eenvoudig en zelf kunt veranderen en het ontwerp nieuw leven kunt inblazen zonder een geheel nieuw meubelstuk te hoeven kopen, wat de wereldbronnen spaart. 
  •  Afmetingen: H84xB70XD83 cm
  • Zitting gemaakt van polyester
  • Mooi en stevig Scandinavisch design 
Klik hier voor meer van de collectie van Umage.

Umage
Ontdek Umage - een plek waar mooie Deense verlichting en meubelen ontwerpen voldoen aan de Scandinavische uitstraling, hoogwaardige materialen en  een oprechte zorg voor het milieu.
De bedrijf designerlampen en meubelen zijn gemaakt met een focus op esthetica, eenvoud en functionaliteit.
 

Vanaf 1399,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Fauteuil the Reader

Fauteuil the Reader