Fauteuil Twinz


Heerlijke relaxfauteuil met accu aangedreven systeem

Een nieuwe generatie Single Twinz relaxfauteuils waar techniek en design gecombineerd is met luxe en comfort. De fauteuils hebben een zitting en voetensteun met een Hart-Balans functie. Door deze functie komt u in de ideale positie waardoor het hart minimaal wordt belast en u een rustgevens gevoel ervaart. Tevens is iedere relaxfauteuil van standaard topswing voorzien. 

De Single modellen, zonder voetenklep, beschikken over een manueel rug mechanisme door middel van een gasver. De Twinz modellen zijn altijd voorzien van een voetenklep en beschikken tevens over een 3 motorig accu aangedreven systeem met bedieningstoetsen. Het mechanisme kan worden bediend doormiddel van tiptoetsen. Daarnaast is de stoel net zoals de Revolution serie standaard uitgerust met een unieke retour knop welke ervoor zorgt dat de functies gelijktijdig weer sluiten. 

De Twinz modellen zijn optioneel leverbaar met een 2 motorig Sta-Op systeem, standaard voorzien van accu. De stoelen zijn verkrijgbaar in vier verschillende zithoogtes en dieptes (S, M, L en XL), diverse keuze in voetsoorten en een rijke keuze aan verschillende stofferingen. 

 Bekijk hier meer van de collectie van Gealux.

Gealux
Gealux is specialist in goed en comfortabel zitten. De collectie omvat verschillende modelseries die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. Design is voor ons een combinatie van esthetiek, kwaliteit en comfort en het is altijd weer een uitdaging om een balans te vinden tussen vorm en functie. Daarom werkt Gealux samen met een aantal bekende internationale ontwerpers w.o. Frans Schrofer, Gijs Papavoine, Hugo de Ruiter en Mathias Fischer.

 

 Vanaf 1879,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Fauteuil Twinz

Fauteuil Twinz