Lounge Chair Cruz Cocoon


Speelse lijnen en een retro vibe

De Cruz Collectie
Speelse lijnen en een retro vibe: de Cruz collectie steekt vintage rotan stoelen in een modern jasje. Geïnspireerd op vormen uit de natuur, stelen deze modellen gegarandeerd de show. Herken je bijvoorbeeld de pauwenstaart in het elegante zitje van de Kiki stoel? Met hun opvallende design zijn deze modellen de perfecte statement stukken voor jouw huis. Het grafisch gebogen rotan creëert een indrukwekkend lichtspel, terwijl het natuurlijke materiaal een zachte toets toevoegt aan de omgeving.

De Cruz Cocoon van Vincent Sheppard heeft een opvallend ontwerp dat hem tot het perfecte statement-stuk voor je huis maakt. De lounge stoel heeft een rotan sitting en zwarte gepoederlakt stalen onderstel, ook verkrijgbaar in geborsteld Nikkel en als een stoel!

De prijs is inclusief kussen. De vulling van de kussen bestaat uit 10 cm High Resilience schuim.

Bekijk hier meer van de collectie van Vincent Sheppard

Vincent Sheppard
In 1992 besloot het Belgische bedrijf Vincent Sheppard de draad van deze opmerkelijke traditie van Lloyd Loom en dit verfijnde vakmanschap op te pakken. Vincent Sheppard creëerde een oogverblindende collectie van hedendaagse meubels die klassieke modellen combineert met innovatieve elegantie.

Nu vanaf 629,- (incl. Kussen)
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Lounge Chair Cruz Cocoon

Lounge Chair Cruz Cocoon