Relaxfauteuil Leeds


Modern vormgegeven relaxfauteuil om heerlijk in te ontspannen.

Een collectie design comfortfauteuils voor de fijnproever, die een eigen karakter en optimaal zitcomfort op prijs stelt. De bekende Nederlandse ontwerper Frans Schrofer heeft modern design gecombineerd met onze kennis van techniek en vakmanschap. Door het unieke, gepatenteerde voetklepsysteem, in combinatie met een verstelbare rug, heeft hij een nieuwe dimensie toegevoegd aan comfort. De rugleuning heeft van een verstelbare hoofdsteun (topswing). Verkrijgbaar met, of zonder geïntegreerde voetklep.

Model Selma is met geïntegreerde voetklep, model Samira is zonder voetklep en eventueel met een losse hocker verkrijgbaar.

Afmetingen: 
  • Zithoogte:46 cm
  • Zitdiepte:51 cm
  • Totale breedte:78 cm
  • Totale diepte:78 cm
  • Totale hoogte:100 cm
Bekijk hier meer van de collectie van Gealux.

Gealux
Gealux is specialist in goed en comfortabel zitten. De collectie omvat verschillende modelseries die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. Design is voor ons een combinatie van esthetiek, kwaliteit en comfort en het is altijd weer een uitdaging om een balans te vinden tussen vorm en functie. Daarom werkt Gealux samen met een aantal bekende internationale ontwerpers w.o. Frans Schrofer, Gijs Papavoine, Hugo de Ruiter en Mathias Fischer.
 

Vanaf 1629,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Relaxfauteuil Leeds

Relaxfauteuil Leeds