Zetel Bolero Vast/Draaibaar


Zet de kers op uw interieur met zetel Bolero.

Bolero is een verzameling stoelen met dynamische lijnen die u kunt gebruiken om ruimte te creëren. De collectie is verkrijgbaar in poefs en kleine fauteuils met standaard rugleuning of een een hoge rugleuning, in versies met een of twee zitplaatsen én altijd met optimaal zitcomfort. Het onderstel is verkrijgbaar in vier varianten: 
  • voet tot de grond draaiend
  • voet tot de grond
  • metalen poten 
  • houten poten
De fauteuil kan in eindeloos veel kleuren stoffen en leer bekleed worden zodat de fauteuil perfect in uw interieur past. Ook voor de pootjes is er een aantal kleurmogelijkheden. 

Bekijk hier meer van de Bolero collectie van Mobitec.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.     

Vanaf 659,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Zetel Bolero Vast/Draaibaar

Zetel Bolero Vast/Draaibaar