Bartafel Tortona


Bijzondere bartafel met mooie details in de poot.

Bartafel Tortona is in verschillende opzichten een vernieuwend model, met eigentijdse, unieke en sprekende vormen. Het blad van de tafel loopt in tegenstelling tot andere tafels van boven naar beneden juist schuin naar buiten aan de randen. Dit geeft een speels effect. Dit massieve, uniek afgewerkte blad komt harmonieus samen met de schitterende poot, waar uw aandacht direct naartoe zal gaan. Deze geribbelde kolom is uitgerust met een metalen strip om comfortabel uw benen op te laten rusten wanneer u plaats neemt aan de tafel. Deze is gespoten in een stijlvolle bronzen kleur welke op de bodemplaat tevens terug is te vinden. 

Kies uit een van de mooie houtkleuren zodat de Tortona tafel perfect aansluit op uw interieur. De Tortona collectie is volledig op maat verkrijgbaar. Deze tafel is dan ook in verschillende afmetingen te bestellen. 

Afmetingen: 
  • Ø120x100
  • Ø140x100
  • Ø160x100
Bekijk hier meer van de collectie van Hofstede Raanhuis.

Hofstede Raanhuis
De collectie van Hofstede Raanhuis bestaat uit een uitgebreid aanbod van zitmeubelen en houtcollecties. De collectie van Hofstede Raanhuis staat voor eigentijd, inspirerend en sfeervol. Hofstede Raanhuis is een van de weinige fabrikanten met vele maatwerkmogelijkheden en ruimte voor individuele wensen binnen de standaardcollectie. Gecombineerd met de productie in eigen fabrieken biedt Hofstede Raanhuis hoogwaardige meubelen die naar eigen wens gemaakt kunnen worden.
 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Bartafel Tortona

Bartafel Tortona