Butler Rectangle Side Table


Verkrijgbaar in meerdere maten, meerdere bladen en in meerdere kleuren onderstellen

De prachtige Butler side tables van het unieke merk Duran creëren een ware 'hotel-chique' sfeer in huis. De butler tafeltjes zijn verkrijgbaar in 2 kleuren frames en 2 soorten bladen namelijk marmer en hout. Ook zijn ze er in verschillende maten. De Butler tafeltjes zijn er zowel in het rechthoekig als rond.

Alle details van de rechthoekige butler op een rijtje:
  • Het frame/onderstel is verkrijgbaar in twee kleuren: Zwart & New Bronze
  • De Butler side tables zijn ook verkrijgbaar in het rond 
  • De Butler side tables zijn er in 2 verschillende maten
  • De Butler side tables zijn er met een houten of marmeren blad.

Hieronder vindt u de maten die mogelijk zijn:
  • 50 x 30 x 50cm
  • 50 x 30 x 69cm

Klik hier om de rest van de collectie van Duran te zien

Duran
Duran Lighting & Interiors levert al sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen kussens en accessoires. Alle ontwerpen zijn van de hand van meneer en mevrouw Duran en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Kenmerkend voor de collecties van Duran is de combinatie van bijzondere hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, altijd met een twinkeling!
Of het nu lampenkappen, meubelen of kussens betreft, de signatuur van Duran herken je uit duizenden; kwaliteit en exclusiviteit, gecombineerd met de meest prachtige stoffen en materialen.

Alle lampen van Duran zijn traditioneel gemaakt in hun eigen werkruimte. Of het nou het frame is, de binnen- en buitenstof of de kleur van de leidingen, alles is handgemaakt met alleen de fijnste materialen. De missie van Duran is puur perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Bij elke collectie streeft Duran Lighting & Interiors naar een goede samenhang tussen vernieuwing en eenvoud. 

Vanaf 750,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Butler Rectangle Side Table

Butler Rectangle Side Table