Sidetable Nolan


Een strak design met stoere combinaties

Een strak design met een chique uitstraling. De Nolan collectie heeft een eigentijds ontwerp en past hierdoor in ieder interieur. Mooi eikenhout gecombineerd met staal. Een stoere combinatie die deze sidetable tot een eyecatcher maakt in het interieur. Het ontwerp is slank en minimalistisch vormgeven en zo wordt er een stoere en stijlvolle uitstraling gecreëerd.

Wandtafel Nolan biedt veel ruimte en is daarnaast compact, waardoor dit meubel niet de gehele ruimte in beslag zal nemen. Perfect om kleine items in op te bergen en bijzondere accessoires op tentoon te stellen. Daarnaast zijn er ook vele maatwerkmogelijkheden om het perfecte meubel voor u samen te stellen. Verkrijgbaar in eikenhout met twee verschillende afwerkingen. Rustiek of juist glad in prachtige natuurlijke tinten. 

Combineer de andere items uit de Nolan collectie voor een stijlvol geheel in uw interieur. 


Bekijk hier meer van de collecties van Hofstede Raanhuis.

Hofstede Raanhuis
De collectie van Hofstede Raanhuis bestaat uit een uitgebreid aanbod van zitmeubelen en houtcollecties. De collectie van Hofstede Raanhuis staat voor eigentijd, inspirerend en sfeervol. Hofstede Raanhuis is een van de weinige fabrikanten met vele maatwerkmogelijkheden en ruimte voor individuele wensen binnen de standaardcollectie. Gecombineerd met de productie in eigen fabrieken biedt Hofstede Raanhuis hoogwaardige meubelen die naar eigen wens gemaakt kunnen worden.

 

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Sidetable Nolan

Sidetable Nolan