Eetkamertafel Dolmen Organic


Een prachtige organische tafel

Eettafel Dolmen heeft een prachtige organische vorm, zowel het blad als het frame is een lust voor het oog. De tafel is verkrijgbaar in twee vormen: organisch en ovaal. De tafel kan met een effen massief  blad of met ingelegde parketstroken. Hij is er in meer dan 20 kleuren. 


Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.
 

Vanaf 3189,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamertafel Dolmen Organic

Eetkamertafel Dolmen Organic