Eetkamertafel Eclipse


Verrassend veel finesse en mogelijkheden, Rond, ovaal, boot-model... het kan allemaal

Zelfverzekerde bogen en afgeronde lijnen. Een onderstel van hout en metaal in ongestructureerde lijnen en zo de perfecte match voor de Cosy-stoelen. Een blad met verrassend veel finesse. De tafel Éclipse onthult een verlangen naar extreme lichtheid.
  • Verkrijgbaar in 2 vormen: Ovaal & Rond
  • Verkrijgbaar in Massief hout (beuken, eiken, rustiek eiken & noten) 
  • Ook verkrijgbaar in multiplex, bedekt met een origineel en elegant fineerlaagje in drie afwerkingen: mozaïek, ruw gezaagd of vintage. (zie foto's)
  • Het blad is 24mm dik met een schuine (naar binnen afgeschuinde) kant
  • Mogelijke afmetingen in rond & ovaal: Ø110cm, Ø135cm, Ø160cm, 100x180cm, 100x200cm, 110x220cm, 110x240cm, 120x260cm
  • Zie foto's voor uitleg en verduidelijking
Bekijk hier meer van de collectie van Mobitec.

Mobitec
Mobitec is een familiebedrijf in België, opgericht in 1990 en gespecialiseerd in de productie van stoelen, armstoelenen tafels van hoge kwaliteit. Mobitec stelt alles in het werk om aan de eisen en de verwachtingen van de klanten te voldoen:

"Een compleet innovatief ontwerp, een brede keuze in afwerking, de mogelijkheid de door klanten ingezonden stoffen en leersoorten te verwerken, een hoogstaande kwaliteitscontrole, een flexibele logistiek en een competente after-sales service."

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België met in totaal bijna 500 mensen in dienst, verdeeld over verschillende produktiebedrijven. Tegenwoording worden onze produkten in praktisch alle west-europese landen verkocht. Andere markten zijn eveneens in opkomst.

Vanaf 1379,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamertafel Eclipse

Eetkamertafel Eclipse