Eetkamertafel Live Edge


Prachtige eetkamertafel mer een landelijke en stoer uitstraling

Alle eetkamertafels worden volledig met de hand gemaakt van massief Acaciahout. De hardhouten bladen uit de Live Edge collectie hebben de natuurlijke vormgeving van de boom behouden wat zorgt voor een schitterende landelijke en stoere uitstraling. Hierdoor is elke eetkamertafel uniek en haal je een zeer exclusief meubel in huis. Elk hardhouten tafelblad is maar liefst vijf centimeter dik en geheel massief De Live Edge collectie biedt een keuze uit 3 soorten onderstellen (X, U & Spider) in zwart ,wit, raw metal of pure steel. Bij de Live Edge robuuste eetkamertafel is montage van het onderstel mogelijk op 3 plaatsen onder het blad. Je bepaalt dus zelf de ideale afstand tussen de poten.
Afmetingen:
  • 160 x 90 cm
  • 180 x 90 cm
  • 200 x 100 cm
  • 240 x 100 cm
  • 270 x 100 cm
  • 300 x 100 cm
De tafel is ook verkrijgbaar als bartafel (in dezelfde breedte en lengtes als de eetkamertafel), als hoektafel, salontafel en sidetable.

Bekijk hier meer van de collectie van UrbanSofa.

UrbanSofa
UrbanSofa bezuinigt niet op kwaliteit! De banken van UrbanSofa worden uitsluitend geproduceerd uit hoogwaardige materialen. Zo wordt het frame gemaakt van massief beukenhout, gebruiken ze alleen stalen nosag binnenvering en vullen ze de zitting standaard met de allerbeste kwaliteit HR koudschuim. Daarnaast stellen ze de stoffencollectie met veel zorg samen. Voordat een stof in het stalenboeken terecht komt wordt deze uitgebreid getest.    

Vanaf 695,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Eetkamertafel Live Edge

Eetkamertafel Live Edge