Helder


Deze collectie is een zeer exclusieve collectie meubelen van topkwaliteit!

Deze Salontafel is onderdeel van de Helder collectie. Deze collectie is een zeer exclusieve collectie meubelen van topkwaliteit!

Deze collectie is van Nederlandse makelij en wordt hier door vakmensen met jarenlange ervaring gemaakt. Het hang- en sluitwerk is van topkwaliteit, ook lopen de laden in metalen geleiders voor uw gebruiksgemak. Deze tafel kan u naar eigen smaak indelen. De tafel is in vele maten verkrijgbaar, met of zonder lade’s.

Het is een strakke collectie, grotendeels massief hout. Verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren, ao: rustiek eiken, lichtgrijs, middengrijs, donkergrijs, leem, taupe, roze, RAL 9010, creme, zwart, lei, steen en blauw. 

Bekijk hier meer van de collectie van Vermeer.

Vermeer
De productie van de meubelen van Vermeer vindt plaats in Nederland waar ze meubelen op maat vervaardigen. Naast de tafels welke ze op iedere gewenste maat produceren, maken ze o.a. kasten welke bijna allemaal op maat leverbaar zijn. In de eigen spuiterij worden de meubelen volgens iedere gewenste kleur afgewerkt, dit maakt Vermeer bv uiterst flexibel.
 

Vanaf 1089,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Helder

Helder