Lucca Table Square


Verkrijgbaar in meerdere afmetingen, met meerdere structuren voor de onderlagen van het epoxy en met een zwart of bronzen onderstel.

De prachtige Lucca tafels van het unieke merk Duran creëren een ware 'hotel-chique' sfeer in huis. Wilt u iets anders van marmer? Dan is epoxy met de prachtige onderlagen van Duran wellicht iets voor u. De tafels zijn zowel in het rond als in het vierkant verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie over de ronde lucca salontafels.

Alle details van de ronde tafels op een rijtje:
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren wat betreft de onderlagen, waarboven een epoxy laag komt. Zie hiervoor onder andere de foto's of kom langs bij ons in de showroom om alle kleuren en mogelijkheden te zien.
  • Het frame/onderstel is verkrijgbaar in twee kleuren: Zwart & New Bronze
  • De Lucca tafels zijn verkrijgbaar als pouf-tafel in het rond en vierkant.
  • De Lucca tafels zijn ook verkrijgbaar met als top ingelegd marmer.

Hieronder vindt u de maten die mogelijk zijn:
  • 40 x 40 x 57cm
  • 70 x 40 x 35 cm
  • 120 x 60 x 40 cm
Mocht u net iets andere maten willen, neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Klik hier om meer van de collectie te zien van het prachtige merk Duran.

Duran
Duran Lighting & Interiors levert al sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen kussens en accessoires. Alle ontwerpen zijn van de hand van meneer en mevrouw Duran en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Kenmerkend voor de collecties van Duran is de combinatie van bijzondere hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, altijd met een twinkeling!
Of het nu lampenkappen, meubelen of kussens betreft, de signatuur van Duran herken je uit duizenden; kwaliteit en exclusiviteit, gecombineerd met de meest prachtige stoffen en materialen.

Alle lampen van Duran zijn traditioneel gemaakt in hun eigen werkruimte. Of het nou het frame is, de binnen- en buitenstof of de kleur van de leidingen, alles is handgemaakt met alleen de fijnste materialen. De missie van Duran is puur perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Bij elke collectie streeft Duran Lighting & Interiors naar een goede samenhang tussen vernieuwing en eenvoud.

 

Vanaf 1075,- (met epoxy top)
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Lucca Table Square

Lucca Table Square