Salontafel Amalfi


Verkrijgbaar in meerdere maten en meerdere kleuren

De salontafels van Amalfi hebben geen woorden nodig, de tafels zelf zeggen genoeg. Elegantie en prachtig design. Uitgevoerd in massief eiken en zoals op de foto's kan het ook met een dekton top.

Alle details van de salontafels op een rij:
  • Het frame is verkrijgbaar in meerdere kleuren eiken (massief)
  • De salontafels zijn verkrijgbaar in geheel eiken of met een dekton ingelegde top. Voor het dekton kunt u kiezen uit meerdere kleuren/prints. 
  • De poef met de prachtige eiken onderrand is verkrijgbaar in meerdere stoffen en kan ook in een stof naar wens gestoffeerd worden

Hieronder vindt u de maten die mogelijk zijn:
  • Small: 60 x 48 x 43cm (BxDxH)
  • Small: 60 x 48 x 55cm (BxDxH)
  • Medium: 100 x 80 x 27cm (BxDxH)
  • Large 120 x 96 x 35cm (BxDxH)
  • De poef 70 x 54,5 x 27cm (BxDxH)

Mocht u net iets andere maten willen, neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Klik hier om meer van de collectie te zien van het prachtige merk Duran.

Duran
Duran Lighting & Interiors levert al sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen kussens en accessoires. Alle ontwerpen zijn van de hand van meneer en mevrouw Duran en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Kenmerkend voor de collecties van Duran is de combinatie van bijzondere hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, altijd met een twinkeling!
Of het nu lampenkappen, meubelen of kussens betreft, de signatuur van Duran herken je uit duizenden; kwaliteit en exclusiviteit, gecombineerd met de meest prachtige stoffen en materialen.

Alle lampen van Duran zijn traditioneel gemaakt in hun eigen werkruimte. Of het nou het frame is, de binnen- en buitenstof of de kleur van de leidingen, alles is handgemaakt met alleen de fijnste materialen. De missie van Duran is puur perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Bij elke collectie streeft Duran Lighting & Interiors naar een goede samenhang tussen vernieuwing en eenvoud.

Prijs op aanvraag
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Salontafel Amalfi

Salontafel Amalfi