Salontafel Twinny Ceramistone


Dé 'salontafeltweeling' die moeiteloos zijn weg vindt in ieder interieur!

De Twinny salontafels van Bree's New World, een speelse 'salontafeltweeling' die moeiteloos hun weg vinden in mening moderne huiskamers. Industriëel en warm; retro en vintage; strak en modern; landelijk en Scandinavisch; in bijna elk type woonkamer voelen de vrolijke Twinny's zich wel thuis. 

De aanzienlijke keuze in materialen waarin de tafelbladen van de Twinny's te combineren zijn, geven u als klant alle ruimte om ze optimaal aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur. Er is keuze uit de volgende soorten: De ruime ei-vormige bladen bieden voldoende ruimte om al uw dagelijkse items te dragen. Het minimalistische frame houdt te tafels tegelijkertijd toch luchtig en ruimtelijk.

Maak zelf de keuze welke soort blad u kiest en welke combinaties u maakt!

Bekijk hier meer van de collectie van Bree's New World. 

Bree's New World
Bree’s New World, trendsetter in design meubels van eigentijds en gedurfd ontwerp. Sinds jaar en dag ontwikkelen de zogenaamde Furniture Composers van Bree’s New World een zeer uiteenlopende collectie design meubelen bestaande uit eetkamerstoelen, eettafels, salontafels, bijzettafels, fauteuils, banken en kasten. Voor liefhebbers van een strak en modern meubelinterieur heeft Bree’s New World vast en zeker een model in huis dat bij u past.
 

Vanaf 765,- per tafel
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Salontafel Twinny Ceramistone

Salontafel Twinny Ceramistone