Hanglamp Beat Range Linear


Een eye-catcher van echt Brits design.

De Beat lampen van Tom Dixon passen in elk interieur. Het is een minimalistisch design, maar zeker niet saai. De lamp is gemaakt van messing en door de herkenbare zwart gelakte buitenkant is de Beat een ware eyecatcher voor in je interieur. De messing binnenkant geeft een warme uitstraling zodra het lampje brandt. 

De beat lampen zijn geïnspireerd op Indiase waterflessen die generaties lang werden gebruikt om het water van de bron naar het dorp te brengen. 

De linear serie kunt u helemaal zelf samen stellen en is dus ook leuk te combineren. De lampen hangen in een rechte lijn naast elkaar en deze set van 6 past perfect boven een mooie, lange eettafel. Omdat de lampen zelf samen te stellen zijn kunnen ze in elk interieur en boven elke eetkamertafel hangen. 
De lampen zijn in de volgende kleuren verkrijgbaar:
  • Zwart/Goud
  • Wit/Goud
  • Grijs/Goud
  • Goud/Goud

Bekijk hier meer van de collectie van Tom Dixon. 

Tom Dixon 

Tom Dixon is opgericht in 2002. Elk ontwerp is geinspireerd door het unieke erfgoed van Groot-Brittannie en ze zijn ontworpen in LondonHet is een luxe Brits design merk dat zich in 90 landen vertegenwoordigd. De oprichter Tom Dixon zelf laat zich door de hele wereld om zich heen inspireren en houdt ook van reizen. Maar het begon allemaal bij koper. Voordat hij zijn eerste ontwerp uitbracht was hij metaalbewerker en hield hij ervan om veel met koper te werken. En zo is ook zijn eerste lamp ontworpen. Wat zich nu heeft uitgebreid tot een grote lampen, accessoires en meubel lijn. 

 

Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Hanglamp Beat Range Linear

Hanglamp Beat Range Linear