Hanglamp Beat Trio


De beat trio set is een set die niet kan ontbreken aan het interieur. De lamp is verkrijgbaar in vele kleuren.

De Beat lampen van Tom Dixon passen in elk interieur. Het is een minimalistisch design, maar zeker niet saai. De lamp is gemaakt van messing welke een warme uitstraling geeft zodra het lampje brandt. 

De inspiratie voor de lamp komt uit de Indiase waterflessen die generaties lang werden gebruikt om het water van de bron naar het dorp te brengen. 

De beat is er in verschillende vormen, maten en kleuren waarmee u zelf de perfecte hanglamp kunt samenstellen. De Beat is er in de volgende kleuren:
 
  • Zwart/Goud
  • Wit/Goud
  • Grijs/Goud
  • Goud/Goud

Bekijk hier meer van de collectie van Tom Dixon. 

Tom Dixon 

Tom Dixon is opgericht in 2002. Elk ontwerp is geïnspireerd door het unieke erfgoed van Groot-Brittannië en ze zijn ontworpen in LondonHet is een luxe Brits design merk dat zich in 90 landen vertegenwoordigd. De oprichter Tom Dixon zelf laat zich door de hele wereld om zich heen inspireren en houdt ook van reizen. Maar het begon allemaal bij koper. Voordat hij zijn eerste ontwerp uitbracht was hij metaalbewerker en hield hij ervan om veel met koper te werken. En zo is ook zijn eerste lamp ontworpen. Wat zich nu heeft uitgebreid tot een grote lampen, accessoires en meubel lijn. 
 

Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Hanglamp Beat Trio

Hanglamp Beat Trio