Hanglamp Melt trio


Een uniek design wat nooit gaat vervelen.

De Melt lamp van Tom Dixon is een echte eye-catcher voor in uw interieur. Door de mooie organische vormen van dit model is de Melt nooit saai om naar te kijken. Zodra de lichtbron aangaat, gaat er een hele nieuwe wereld open.

Het ontwerp is geïnspireerd op de manier hoe glas zich vormt tijdens het hitte glasblazen. Door de vorm van de lamp lijkt het ook net alsof de lamp echt gesmolten is door de hitte. Daar komt ook de naam Melt vandaan. 

De Melt is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Naast de reguliere Melt is er ook een Melt mini. Deze maten zijn leuk om samen te combineren. De lamp is er in een aantal standaard sets en kan ook samengesteld worden naar wens.

De Melt lamp is verkrijgbaar in de volgende vier kleuren:
  • Chrome
  • Copper
  • Gold
  • Smoke
Bekijk hier meer van de collectie van Tom Dixon. 

Tom Dixon 

Tom Dixon is opgericht in 2002. Elk ontwerp is geïnspireerd door het unieke erfgoed van Groot-Brittannië en ze zijn ontworpen in LondonHet is een luxe Brits design merk dat zich in 90 landen vertegenwoordigd. De oprichter Tom Dixon zelf laat zich door de hele wereld om zich heen inspireren en houdt ook van reizen. Maar het begon allemaal bij koper. Voordat hij zijn eerste ontwerp uitbracht was hij metaalbewerker en hield hij ervan om veel met koper te werken. En zo is ook zijn eerste lamp ontworpen. Wat zich nu heeft uitgebreid tot een grote lampen, accessoires en meubel lijn. 
 

Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Hanglamp Melt trio

Hanglamp Melt trio