Tafellamp Katie


Stijlvolle lamp met eindeloos veel opties

Tafellamp Katie is een prachtige toevoeging aan uw interieur. Met keuze uit eindeloos veel unieke dessins voor de kap kunt u de lamp volledig eigen maken. 
  • Afmetingen: ø35x30H cm 
  • Grey of Bronze glas
Bekijk hier meer van het merk Duran.

Duran
Duran Lighting & Interiors levert al sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen kussens en accessoires. Alle ontwerpen zijn van de hand van meneer en mevrouw Duran en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Kenmerkend voor de collecties van Duran is de combinatie van bijzondere hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, altijd met een twinkeling!
Of het nu lampenkappen, meubelen of kussens betreft, de signatuur van Duran herken je uit duizenden; kwaliteit en exclusiviteit, gecombineerd met de meest prachtige stoffen en materialen.

Alle lampen van Duran zijn traditioneel gemaakt in hun eigen werkruimte. Of het nou het frame is, de binnen- en buitenstof of de kleur van de leidingen, alles is handgemaakt met alleen de fijnste materialen. De missie van Duran is puur perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Bij elke collectie streeft Duran Lighting & Interiors naar een goede samenhang tussen vernieuwing en eenvoud.
 

749,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Tafellamp Katie

Tafellamp Katie