Tafellamp Wabi


Unieke tafellamp met bijzonder reliëf op de voet

Tafellamp Wabi is een bijzondere lamp met een keramieken voet. Op deze voet is een prachtig reliëf te zien. Combineer de voet met een kap naar keuze. Hiervoor kunt u kiezen uit eindeloos veel verschillende dessins zodat iedere Wabi lamp uniek zal zijn. 

Afmetingen: Ø17x88H cm

Bekijk hier meer van de collectie van het merk Duran.

Duran
Duran Lighting & Interiors levert al sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen kussens en accessoires. Alle ontwerpen zijn van de hand van meneer en mevrouw Duran en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Kenmerkend voor de collecties van Duran is de combinatie van bijzondere hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, altijd met een twinkeling!
Of het nu lampenkappen, meubelen of kussens betreft, de signatuur van Duran herken je uit duizenden; kwaliteit en exclusiviteit, gecombineerd met de meest prachtige stoffen en materialen.

Alle lampen van Duran zijn traditioneel gemaakt in hun eigen werkruimte. Of het nou het frame is, de binnen- en buitenstof of de kleur van de leidingen, alles is handgemaakt met alleen de fijnste materialen. De missie van Duran is puur perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Bij elke collectie streeft Duran Lighting & Interiors naar een goede samenhang tussen vernieuwing en eenvoud.

995,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Tafellamp Wabi

Tafellamp Wabi