Vloerlamp Polly


Minimalistische vloerlamp met maximale uitstraling

De Polly vloerlampen van Duran Interiors zijn de perfecte toevoeging voor in ieder interieur. Een klein hoekje waar u licht nodig heeft? De Polly is het antwoord op uw vraag. Dit subtiele vloerlampje zal perfect in uw interieur passen. Er is keuze uit drie kleuren voor de voet van de lamp, en u kunt zelf een van de honderden kapsoorten kiezen. Wat de Polly uniek maakt is het natuurstenen detail in de voet van de lamp. 

Afmetingen: 
  • Small - Ø20x115 cm 
  • Medium - Ø20x150 cm 
  • Large - Ø20x180
Bekijk hier meer van het merk Duran.

Duran
Duran Lighting & Interiors levert al sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen kussens en accessoires. Alle ontwerpen zijn van de hand van meneer en mevrouw Duran en worden op ambachtelijke wijze vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Kenmerkend voor de collecties van Duran is de combinatie van bijzondere hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, altijd met een twinkeling!
Of het nu lampenkappen, meubelen of kussens betreft, de signatuur van Duran herken je uit duizenden; kwaliteit en exclusiviteit, gecombineerd met de meest prachtige stoffen en materialen.

Alle lampen van Duran zijn traditioneel gemaakt in hun eigen werkruimte. Of het nou het frame is, de binnen- en buitenstof of de kleur van de leidingen, alles is handgemaakt met alleen de fijnste materialen. De missie van Duran is puur perfectie, van ontwerp tot uitvoering. Bij elke collectie streeft Duran Lighting & Interiors naar een goede samenhang tussen vernieuwing en eenvoud.
 

Vanaf 669,- incl. shade
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Vloerlamp Polly

Vloerlamp Polly