Wallpaper Nomades Sari


Wasbaar vinyl behang met geweven zijden en linnen op een papieren ondergrond - Mogelijk in 20 kleuren

Het prachtige behang bestaat uit vinyl met geweven zijden en linnen op een papieren ondergrond. Deze wordt verkocht per rol. Op een rijtje:
  • Afmetingen 1 rol: 10m x 1m
  • Af te nemen met een vochtige doek (makkelijk schoon te maken) - Wasbaar
  • Permanent Brandwerend
  • Geweven zijden en linnen op een vinyl reliëf behang
  • Verkrijgbaar in 20 kleuren
Bekijk hier meer van het merk Élitis.

Nomades
« He who does not travel does not know the value of men » - Een Moors gezegde

Buiten de gebaande paden passen nieuwsnomaden alles toe waar ze van houden. Ze creëren een uniek universum, een geleerde mix van individualisme en vrijgevigheid, van uitbundigheid en zuiverheid. Hun roadtrip wordt elke dag geschreven, de vrucht van hun verbeelding en van de duizenden kleine geneugten die ze hebben geproefd. Voor hen onthult elke kleur en elk materiaal een verhaal, een smaak van elders. U hoeft niet te reizen om echt even weg te zijn ... We zijn allemaal nomaden.

Élitis
Élitis staat voor: durf, innovatie en exploratie binnen het veld van stoffen en behang. Hun motto is: maak designs met moderne producten en maak altijd gebruik van de nieuwste technieken. De interne ontwerpafdeling, een bijenkorf van activiteiten zoals die van een experimenteel laboratorium, volgt de lijnen van onderzoek, diversiteit en innovatieve samenstellingen. De voorstellen - altijd verrassend - creëren een evenement op elke internationale tentoonstelling.

 

Vanaf 209,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Wallpaper Nomades Sari

Wallpaper Nomades Sari