Wallpaper Anguille Big Croco Legend - Anguille


Prachtig wasbaar vinyl behang met vintage tinten, mogelijk in 12 kleuren!

Prachtig Anguille Behang: dunne palinghuiden, subtiel aan elkaar gestikt, die vintage tinten aannemen. Het prachtige behang van Élitis bestaat uit vinyl op een papieren ondergrond. Deze wordt verkocht per rol. Alle details een rijtje:
  • Afmetingen 1 rol: 10m x 1m
  • Af te nemen met een vochtige doek (makkelijk schoon te maken) - Wasbaar, Goede weerstand tegen stoten en vlekken
  • Permanent Brandwerend
  • Verkrijgbaar in 12 kleuren
Bekijk hier meer van het merk Élitis.

Anguille Big Croco Legend
Nadat ze de weg hebben gewezen met opmerkelijke leereffecten, vinden de iconische Big Croco- en Anguille-vinylpatronen zichzelf opnieuw uit door creatiever en dromeriger te worden. Bewegend langs de lijnen van kunst of schilderkunst, bieden ze hun eigenheid wat resulteert in gedurfde en creatieve sferen. Textuurvariaties worden opgevoerd door werkelijk fascinerende kleuren. Big Croco biedt het patina van verouderd leer of kostbare metallic highlights. Anguille hypnotiseert met nieuwe ontwerpen en delicaat 'patchwork', een echt kleurenpalet van glinsterende tinten, metaalachtige tonen of matte vaste stoffen.   

Élitis
Élitis staat voor: durf, innovatie en exploratie binnen het veld van stoffen en behang. Hun motto is: maak designs met moderne producten en maak altijd gebruik van de nieuwste technieken. De interne ontwerpafdeling, een bijenkorf van activiteiten zoals die van een experimenteel laboratorium, volgt de lijnen van onderzoek, diversiteit en innovatieve samenstellingen. De voorstellen - altijd verrassend - creëren een evenement op elke internationale tentoonstelling.


 

 
 

Vanaf 209,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Wallpaper Anguille Big Croco Legend - Anguille

Wallpaper Anguille Big Croco Legend - Anguille