CH-AIR


Dankzij de ronde iconische vorm kan de CH-AIR overal en altijd.

De CH-AIR is een stijlvolle opblaasbare stoel die zo comfortabel is dat het lijkt alsof je op lucht zit (tata-tshhh!) Het enige wat je nodig hebt is een pomp: blaas ‘m op en neem je troon overal mee naartoe.

CH-AIR is beschikbaar in 3 classy kleuren: mat wit, mat zilver en mat antraciet. Combineer je favoriet met een van de kleurrijke kussens (kies uit niet minder dan 6 kleuren) en je voelt je als royalty!

Dankzij de ronde iconische vorm kan de CH-AIR overal en altijd, en past hij in elk in- en exterieur. Designer Alex Bergman bedacht ook een slim anker in de vorm van een zandzakje, helemaal in stijl in dezelfde kleur als het kussen. Vul deze met zand of stenen en je weet zeker dat je CH-AIR op zijn plek blijft. Een mooie tas voor ultiem (draag)comfort maakt het compleet. Dus: pak in, blaas op en chill out. Easy come, easy go!

Bekijk hier meer van de collectie van Fatboy. 

Fatboy
In 2002 werd het Merk Fatboy in Nederland geïntroduceerd. 10 jaar na dato blijkt Fatboy een merk dat zich niet in een hokje laat stoppen. De producten zijn groots, oersterk, iconisch en onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit.Met een collectie bestaande uit verrassende nieuwkomers en onvergetelijke klassiekers in frisse prints en onverwoestbare stoffen presenteert Fatboy een ongeëvenaarde Home & Outdoor living collectie.  

169,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

CH-AIR

CH-AIR