Concrete seat with pillow


De perfecte kruk voor in je woonkamer of bij de eettafel.

Maar nu even ‘concrete’. In tegenstelling tot wat je zou verwachten is deze iconisch vormgegeven Concrete Seat een heus lichtgewicht.

Het is de perfecte kruk voor in je woonkamer of bij de eettafel, maar is tegelijkertijd een handig tafeltje. Ook buiten is de Concrete Seat meer dan multifunctioneel. Gebruik een aantal Seats om een unieke bank te creëren, of zet ze als losse krukjes rond het kampvuur voor eindeloze zomeravonden.

Bekijk hier meer van de collectie van Fatboy. 

Fatboy
In 2002 werd het Merk Fatboy in Nederland geïntroduceerd. 10 jaar na dato blijkt Fatboy een merk dat zich niet in een hokje laat stoppen. De producten zijn groots, oersterk, iconisch en onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit.Met een collectie bestaande uit verrassende nieuwkomers en onvergetelijke klassiekers in frisse prints en onverwoestbare stoffen presenteert Fatboy een ongeëvenaarde Home & Outdoor living collectie.   De typische Fatboy twist zit ‘m onder andere in de dop aan de onderkant: vul hierdoor op een simpele manier je Concrete Seat met zand voor meer stabiliteit en gewicht.
Deze allemansvriend is beschikbaar in 5 stijlvolle kleuren die eindeloos te combineren zijn met 1 van de vele unieke en kleurrijke kussens. Afmeting: 40x50x46 cm.

194,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Concrete seat with pillow

Concrete seat with pillow