Flying Carpets


De prints van de Flying Carpets zijn geïnspireerd op traditionele Marokkaanse en Portugese tegel.

De prints van de Flying Carpets zijn geïnspireerd op traditionele Marokkaanse en Portugese tegels. De Flying Carpets zijn oorspronkelijk ontworpen als outdoor tapijten, maar komen ook binnen prima tot hun recht.

De tapijten zijn in zes verschillende designs verkrijgbaar. Dankzij de rode knopen kunnen twee, drie of zoveel tapijten als je wilt aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor creëer je een eigen uniek buiten tapijt.

Door de antislip ondergrond en water afstotende coating kun je deze vloerkleden gebruiken waar je maar wilt! De Flying Carpet maakt je tuin, dakterras of lounge binnen no time compleet!

Afmeting: 180x140 cm.

Bekijk hier meer van de collectie van Fatboy. 

Fatboy
In 2002 werd het Merk Fatboy in Nederland geïntroduceerd. 10 jaar na dato blijkt Fatboy een merk dat zich niet in een hokje laat stoppen. De producten zijn groots, oersterk, iconisch en onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit.Met een collectie bestaande uit verrassende nieuwkomers en onvergetelijke klassiekers in frisse prints en onverwoestbare stoffen presenteert Fatboy een ongeëvenaarde Home & Outdoor living collectie.   

Vanaf 159,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Flying Carpets

Flying Carpets