Hot Dog


‘Dolly’ en ‘Hot Dog’ zijn 2 van de 3 opblaasbare honden uit de spiksplinternieuwe Sjef Balloon collectie.

Fatboy heeft zijn eigen draai gegeven aan onze favoriete viervoeters met deze eigenzinnige creaties die zelfs je saaiste momenten gaan opvrolijken!

‘Dolly’ en ‘Hot Dog’ zijn 2 van de 3 opblaasbare honden uit de spiksplinternieuwe Sjef Balloon collectie. Geïnspireerd door en vormgegeven naar de iconische vormen van ballondieren zijn deze betaalbare kunststukken een must have voor elke dierenvriend.

Bekijk hier meer van de collectie van Fatboy. 

Fatboy
In 2002 werd het Merk Fatboy in Nederland geïntroduceerd. 10 jaar na dato blijkt Fatboy een merk dat zich niet in een hokje laat stoppen. De producten zijn groots, oersterk, iconisch en onmisbaar in uiterlijk en functionaliteit.Met een collectie bestaande uit verrassende nieuwkomers en onvergetelijke klassiekers in frisse prints en onverwoestbare stoffen presenteert Fatboy een ongeëvenaarde Home & Outdoor living collectie.   
Hot Dog de tekkel en Dolly de koningspoedel gaan je gegarandeerd van heel veel puppy love voorzien, en daarvoor hoef je ze niet eens uit te laten. Geef ze simpelweg wat lucht te eten en ze zijn helemaal tevreden.
Beschikbaar in 3 kleuren; mat wit, mat zilver en mat antraciet.

Vanaf 99,-
Voor meer informatie - Neem contact op

Laatst bekeken artikel(en)

Hot Dog

Hot Dog