Merken

Aromas

Aromas del Campo begon haar reis als bedrijf in 1986, in Valencia. Destijds was hun specialiteit de productie van potpourri's van gedroogde bloemen en aromatische producten. Een paar jaar later begonnen ze met het maken van kleine glazen tafellampen gevuld met gedroogde bloemen. Sindsdien, en eenmaal geconsolideerd in de verlichtingssector, verplaatsten ze hun activiteiten naar de stad Bétera (Valencia), waar ze de productie en internationale distributie van hun verlichtingsproducten centraliseerden.

Zij zetten in op technologisch design, functionele en betaalbare lampen, met pure en eenvoudige lijnen, maar zonder de vormen van Aromas te verwaarlozen. In deze collectie richten ze zich op traditioneel gedegradeerde materialen tot de bouwafwerkingen en decoratieve aanvullingen, zoals marmer, hout of keramiek. Hun belangrijkste materialen blijven echter metaal en glas, gecombineerd in een afleiding van stevigheid en lichtheid die resulteert in elegante en tijdloze stukken.

Bij Aromas del Campo geloven ze in de inzet van bedrijven als onderdeel van de verandering naar een groenere toekomst. Om deze reden hebben ze een strategisch plan ontwikkeld om de verandering van het bedrijf naar een duurzamer model in de komende jaren te bevorderen.



Bekijk de collectie
Bezoek de website van deze fabrikant