Merken

Brink & Campman

100 jaar ervaring
Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productieontwikkeling maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland.

Design studio
In de fabriek in Lichtenvoorde worden middels oude ambachten, moderne vloerkleden vervaardigd. Alle vloerkleden van Brink & Campman zijn ontstaan in hun eigen design studio. Beginnend met een mooi garen, geïnspireerd door trends of gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek, ontwikkelen de designers de unieke kleden in onze collectie. ‘Made in Holland’ is de titel die ze dan ook met trots voeren voor de Brink & Campman collectie. Ieder najaar wordt de nieuwe Brink & Campman collectie gelanceerd met daarin nieuwigheden in allerlei kwaliteiten.

Kwaliteit
Brink & Campman heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende kwaliteiten vloerkleden. Iedere kwaliteit heeft zijn eigen uitstraling, eigenschappen en mogelijkheden. Door de verscheidenheid aan technieken, die altijd vertaald worden in het kenmerkende Brink & Campman handschrift, ontstaat de diversiteit in onze collectie. Axminster geweven, getuft, handgeknoopt, handgeweven en handgetuft zijn de technieken waarmee gewerkt wordt. 

Bekijk de collectie
Bezoek de website van deze fabrikant